Nieuwsbrief volledig in uw browser bekijken? Klik hier

Leerplein 055 nieuwsbrief
nieuwsbrief Berg en bos
9 september 2016
Inleiding

U ontvangt wekelijks het Berg en Bos Bulletin.
Hierin vindt u de laatste nieuwtjes, activiteiten en actualiteiten van de school.

Berg en Bos agenda
Ma 12 sept.

Informatieavond

Groepen 3 en 4: 19.00 – 20.00 uur

Groepen 5 en 6: 20.15 – 21.15 uur

Di 13 sept.

Informatieavond

Groepen 7 en 8: 19.00 – 20.00 uur

Vrij 16 sept.Herdenking monument op Willem 3 kazerne; groep 7
Wo 21 septOpen dag
Do 22 sept.Fietscontrole
Do 22 sept.Stokbroodfeest
Wo 28 sept.Leerpleinspelen
Do 29 sept.Medewerkersdag Leerplein055, alle kinderen vrij
Wo 5 oktoberStart Kinderboekenweek

Nieuwe leerling

We krijgen weer een nieuwe leerling op school. Ze start a.s. maandag in groep 5.

 

Groepen 1 en 2 gesplitst

Vanaf komende week gaan de groepen 1 en 2 steeds meer gesplitst worden. Naast juf Astrid en juf Jeanette, gaat juf Melanie aan de slag met de kinderen uit groep 2. Zij krijgen dan les in het andere kleuterlokaal.

 

Snoep verstandig, eet .....

Er is steeds meer te doen over de hoeveelheden (verborgen) suikers er is ons voedsel zitten. Ook veel tussendoortjes van de kinderen bevatten vaak veel suiker en calorieën, niet te vergeten de pakjes drinken die kinderen mee naar school krijgen.
Wij proberen zoveel mogelijk gezonde voeding te propageren. Dus geef uw kind, als het even kan, een verantwoord tussendoortje en/of een verantwoorde lunch mee.

Ook t.a.v. de traktaties zien we liever een enigszins gezonde traktatie en is het dan toch iets van snoep, bepekr dan a.u.b. de hoeveelheid. Kinderen kunnen dat niet zelf doen, maar we zien soms welke invloed suikers hebben op de kinderen

Sport van de maand

Hoe werkt Sport van de maand?

Op www.sportvandemaand.nl vindt u alle informatie en ook het overzicht van alle sporten. Om een kind aan te melden voor Sport van de maand dient de ouder zich eerst te registreren op deze website. Als de ouder een account heeft aangemaakt kan deze zijn/haar kind(eren) toevoegen en vervolgens aanmelden bij (meerdere) activiteiten van Sport van de maand.

Om deel te nemen aan de sporten van Sport van de maand wordt er jaarlijks een bijdrage van €2,50 per     kind gevraagd. Bij de eerste keer aanmelden wordt de ouder verzocht om een betaling voor al zijn/haar kinderen die de ouder heeft opgegeven in zijn/haar account te voldoen. Wordt daar later in het jaar nog een kind aan toegevoegd , dan betaalt de ouder ook voor dit kind €2,50. Een kind sport dus voor €2,50 van september tot en met juni bij zoveel mogelijk activiteiten van Sport van de

Lees verder
Vandalisme

We hebben de laatste tijd in toenemende mate te maken met vandalisme. Wij vragen uw medewerking om dit vandalisme zoveel mogelijk tegen te gaan. Mocht u langs de school komen en iets horen of zien, dat niet “in de haak lijkt”, wilt u dan contact opnemen met onze wijkagent Sharon Koenders. Dat kan via het nummer 0900-8844.

Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

Leerpleinspelen

Op woensdagmiddag 28 september worden de Leerpleinspelen voor alle basisscholen van Leerplein055 georganiseerd. Deze starten al rond 13.30 uur. Daarom gaat de school deze ochtend om 12.00 uur uit.

 

Leerplein055 op Twitter

Er zijn geen recente tweets beschikbaar

Berg en Bos is onderdeel van Leerplein055