Taken en functies team

Op onze school zijn de volgende mensen werkzaam: directeur, groepsleerkrachten en onderwijs ondersteunend personeel. Echter, naast de functie van groepsleerkracht is er nog een groot aantal taken te vervullen. Via het taakbeleidsplan wordt jaarlijks bekeken hoe de verdeling van werkzaamheden zal zijn, echter wij hechten aan een stabiel patroon, zeker op het gebied van Interne Begeleiding en ICT, waarvoor de betreffende mensen al de nodige cursussen hebben gevolgd en zich nog voortdurend laten scholen en bijscholen.

Directie

Mevr. N Bolt is directeur van de school. Zij heeft de algemene leiding en draagt de eindverantwoordelijkheid voor de (onderwijskundige)inhoud van de school binnen de beleidskaders van Leerplein055, alsmede voor de algehele organisatie. Daarmee wordt gewaarborgd dat elk van de 25 basisscholen de eigen identiteit behoudt.

Groepsindeling schooljaar 2017- 2018

Astrid Jonkman(ma, di, woe)
Jeannette Schmidt (do, vrij)
Gerdien Bronkhorst (di t/m vrij)