Nieuwsbrief volledig in uw browser bekijken? Klik hier

Leerplein 055 nieuwsbrief
nieuwsbrief Berg en bos
23 september 2016
Inleiding

U ontvangt wekelijks het Berg en Bos Bulletin.
Hierin vindt u de laatste nieuwtjes, activiteiten en actualiteiten van de school.

Geslaagde open dag

Afgelopen woensdag was de 1e open dag van dit schooljaar. Het was een goed bezochte ochtend, waardoor naast rondleidingen door een ouder van onze school en meester Marcel, ook (oud-)juf Willy en juf Jose zijn ingezet, om alle bezoekende, mogelijk nieuwe ouders een goed beeld te geven van de Berg en Bosschool.  We willen iedereen dan ook bedanken voor hun positieve inzet.

Onze school heeft dit schooljaar, zo als u al eerder heeft kunnen lezen,  te maken met veel nieuwe kinderen in alle groepen. Ook vandaag hebben weer 3 kinderen meegedraaid in groepen. We hopen op nog meer nieuwe kinderen dit schooljaar en dan denken we vooral aan kleuters. Mocht u ouders kennen die op zoek zijn naar een school voor hun kind(eren), verwijs ze dan naar de Berg en Bosschool. We zien u graag als ambassadeur van onze school, hiervoor alvast dank!

Stokbroodbakfeest

We hebben donderdagavond jl. mogen genieten op ons prachtige schoolplein van een zeer geslaagd Stokbroodbakfeest. Mede dankzij het geweldige weer was het een groot succes. De kinderen hebben heel veel stokbroden gebakken en deze werden vervolgens met knakworst en hagelslag smakelijk verorberd. Voor alle ouders was het vooral een gezellig samenzijn, kennis making met en bijpraten.

Halverwege de avond is door meester Dick Bouman (onze oud-directeur) en oud-leerlingen van groep 8 een naambordje onthuld op het schoolplein. Vanaf nu noemen we ons schoolplein ook het Dick Boumanplein.

Foto’s van deze activiteit vindt u binnenkort op onze website.

Leerpleinspelen

A.s. woensdagmiddag staan de jaarlijkse Leerpleinspelen op het terrein van AV34  in Sportpark Ordenbos gepland. Deze starten om 13.00 uur met een vlaggenparade van alle deelnemende basisscholen. I.v.m. deze starttijd gaan we om 12.00 uur met de hele school uit. Onze deelnemende kinderen worden namelijk al rond 12.45 uur hier verwacht. We doen weer mee met een estafetteteam en hopen dat veel kinderen het team komen aanmoedigen.

Voor alle kinderen die niet meedoen aan de estafette zijn er op deze middag ook allerlei andere activiteiten georganiseerd. Zo is er een speelplein voor alle leerlingen.

Voor de groepen 1 t/m 4 zijn er de volgende activiteiten: een minihindernisbaan, dragonsurvivalbaan

Voor de groepen 5 t/m 8 zijn er de volgende activiteiten: een megajump, megaballs en een megatakeoutbaan.

Daarnaast kunnen kinderen ook meedoen aan het spijkerbroekhangen en een sprintchallenge.

Tenslotte kunnen kinderen uit de groepen 3 t/m 8 ook enkele atletiekonderdelen ervaren, zoals verspringen en hoogspringen.

Kom dus allemaal naar AV34. We

Lees verder
Agenda
28 sep
2016
Leerpleinspelen
29 sep
2016
Medewerkersdag. Alle leerlingen vrij
5 okt
2016
Start kinderboekenweek
Bekijk de volledige agenda
Leerplein055 op Twitter

Er zijn geen recente tweets beschikbaar

Berg en Bos is onderdeel van Leerplein055