Wijziging plek kinderen ophalen na school

vrijdag 25 januari 2019

Zoals u ongetwijfeld gemerkt en gezien heeft, is de Callunalaan opnieuw geasfalteerd, en zijn er snelheidsbeperkende heuvels en een waarschuwingsbord gekomen. Dit allemaal in goed overleg met de gemeente.

Toch is de verkeersveiligheid nog steeds niet optimaal met het brengen en halen van de kinderen. De volgende afspraken zijn samen met de buurt, gemeente en de school gemaakt:

• parkeren graag zoveel mogelijk in vakken voor de school, of op de groenstrook aan de kant van de Soerenseweg.
  • Wilt u er op letten dat er geen opritten van bewoners geblokkeerd worden? Dat is zeer vervelend voor de omwonenden.
  • Verder vragen we om op het schoolplein de kinderen op te halen! Dit is een verandering ten opzichte van de oude afspraken. Maar helaas zien we regelmatig gevaarlijke situaties, omdat de ouders nu eigenlijk midden op de straat staan.

Vanaf maandag 28 januari graag binnen de hekken ( op het plein) wachten totdat de kinderen buiten zijn. Ook aan de kant van de kleuters, graag binnen het hek wachten!

We denken dat dit veiliger en overzichtelijker is voor iedereen!