Schoolfotograaf komt op 24-09

vrijdag 13 september 2019

Op dinsdag 24-09 komt de schoolfotograaf weer op school. Vanaf 8.30 uur zullen van alle kinderen weer leuke foto’s gemaakt worden. Dit jaar wat eerder dan vorig jaar, maar de voorkeur van veel ouders is om het niet meer in de winter te doen. De kinderen hebben nu nog lekker een zomerkleurtje.

Ook dit jaar mogen ook ook de broertjes/zusjes die nog niet op school zitten,  samen met hun broer of zus op de foto.

Deze foto’s worden direct om 8.30 uur gemaakt.  Er worden alleen foto’s gemaakt van de kinderen die er op dat moment zijn. Dus als u het leuk vindt, bent u met uw jongere kinderen van harte welkom vanaf 8.30 uur.

T I P van de schoolfotograaf: als uw kind kleurrijke kleding draagt, komt de foto beter tot zijn recht. Vermijd daarbij fluorescerende kleding.