Proeflessen en nieuwe schaaklessen

vrijdag 25 januari 2019

Proeflessen en nieuwe schaaklessen vanaf 8 februari

De nieuwe serie schaaklessen in de Berg en Bosschool begint 8 februari.
Dus niet op 1 februari zoals eerder aangekondigd.
De reden is dat er eerst proeflessen in alle klassen zijn op donderdagmorgen 31 januari en vrijdagmorgen 1 februari.

Zowel beginners als kinderen die al kunnen schaken zijn welkom bij de schaaklessen.
Gediplomeerd schaakleraar Karel van Delft geeft de lessen.

De lessen zijn gevarieerd. Kinderen spelen al vanaf de eerste les schaakspelletjes en/of partijtjes.
De vijftien lessen zijn wekelijks op vrijdag van 15.15 tot 16.15 uur op school. Er zijn geen lessen tijdens vakanties en als de school gesloten is (bijvoorbeeld studiedagen).
De cursus kost 75 euro. Inclusief het boekje ‘Ik leer schaken’ en schaakapp Chessmatec.
Ouders/verzorgers krijgen per e-mail een factuur.

Voor meer informatie en opgeven, klik op deze link:  Nieuwe schaaklessen Berg en Bosschool

Schaken is leuk en maakt je slimmer
Schaken is een leuk uitdagend spel. Je leert spelenderwijs kritisch en creatief denken, problemen oplossen en plannen maken. Je leert met elkaar overleggen en oefent zelfbeheersing: ‘Kijk eerst wat je tegenstander kan doen!’