Nieuws uit groep 8

vrijdag 26 april 2019

De maand april staat altijd in het teken van 2 belangrijke gebeurtenissen. Voor de meeste jongens en meiden is dit het schoolvoetbaltoernooi, maar er is ook nog zoiets als een afsluitende Cito-toets.

Onze school heeft de afgelopen jaren het altijd goed gedaan op het schoolvoetbaltoernooi, en dat was voor de jongens en meiden van deze groep een reden om extra goed hun best te doen. Ook deze groep wilde graag met een mooie beker terugkomen naar school. De voorrondes zijn heel goed gegaan en beide teams mochten door naar de kwartfinales. Voor de meiden was dit het eindstation, ze kwamen 1 doelpunt tekort om door te kunnen naar de halve finales. Voor de jongens viel het net de goede kant op, met 1 doelpunt meer werden zij 1e in de poule en mochten ze een week later voor de titel ‘Kampioen van Apeldoorn’ voetballen. Daarin zijn de jongens 3e geworden. Een superprestatie!

Lees hier verder:

nieuws uit groep 8