Nieuws uit groep 5

vrijdag 21 december 2018

Nieuws uit groep 5: Bijna kerstvakantie!

De afgelopen weken zijn we in klas druk bezig geweest met het maken van kerstkaarten, het versieren van schemerlichtjes en liedjes zingen. We zijn tenslotte op weg naar de kerst. Een hele gezellige periode, maar ook een periode waarin nog hard gewerkt moest worden. We hebben deze week een aantal blokken afgerond voor onder ander rekenen, taal en spelling. Zo kunnen we in het nieuwe jaar een frisse start maken met nieuwe thema’s.

Kerstdiner:
Eindelijk was het zover, gisteravond vond het kerstdiner op school plaats.
De leerlingen hadden er erg veel zin in. In groep 5 heeft iedereen zijn best gedaan om iets lekkers te maken voor het diner. Velen kwamen op school in speciale kleren, een kerstjurkje of zelfs met glitters. We hebben samen liedjes gezongen, naar het kerstverhaal gekeken en lekker gegeten. Het was een gezellige avond!

Vandaag is de laatste ochtend voor de vakantie.
Samen gaan we de klas opruimen en de laatste dingen afronden. Om 12 uur start voor de hele school de kerstvakantie.

Groep 5 wenst iedereen fijne feestdagen en een gezond 2019!