Nieuws uit groep 5

donderdag 22 september 2016

Nieuws uit groep 5

We zijn alweer een aantal weken begonnen in groep 5.

Er zijn dit schooljaar maar liefst 5 nieuwe kinderen bij ons in de klas gekomen. 2 jongens en 3 meisjes. Hartstikke gezellig!
Na de kerstvakantie komt er nog een jongen bij. Dan hebben we 26 kinderen in de klas. Juf Jacqueline is de juf op maandag en dinsdag. De andere dagen is Juf Esmee in de klas.
De kinderen hoefden dit jaar niet te wennen aan de juffen, want het zijn dezelfde juffen als vorig jaar in groep 4!
Op de maandag t/m woensdag hebben we ondersteuning van Juf Jip (stagiaire) en op de donderdag en vrijdag helpt Juf Stefanie mee in de klas. Ze geeft RT rekenen en spelling.

De kinderen hebben wel even moeten wennen aan alle nieuwe vakken in groep 5. Ze moeten ook harder werken nu. En de vrijdagmiddag naar school.
De nieuwe vakken dit schooljaar zijn: Aardrijkskunde, geschiedenis, Engels en elke week nieuwsbegrip (ook op de computer)

Gelukkig doen we ook nog andere dingen dan hard werken. De kinderen hebben een zumbales gehad, we knutselen elke vrijdagmiddag, we doen dansjes tussendoor. Toen het zo warm was, hebben we met de hele school een waterfestijn gehouden.
We hebben een hele gezellige klas en we gaan er een leuk schooljaar van maken!!

Zumba les in de gymzaal