Kerst Fancy fair

vrijdag 23 december 2016

We kijken met zijn allen terug op een zeer geslaagde Fancy Fair. Wat een grote opkomst! De kinderen hebben zich goed kunnen vermaken met de verschillende activiteiten in de verschillende lokalen. Er was een springkussen, een mega groot dartbord van 3 meter hoog, verkoop van spulletjes, veel spelletjes, je kon geschminkt worden, er werden foto’s gemaakt, kinderen verkochten spullen op de kleedjesmarkt etc. Ook het rad van Avontuur was een groot succes! Wat hebben we veel loten kunnen verkopen!
Milou was de winnares van het koekjesraadspel. Ze won de grote pot met kerstkransjes en 2 apenheul kaartjes.

Zodra er bekend is wat we hebben opgehaald voor onze school, wordt dit aan jullie gecommuniceerd.

Voor nu wensen we iedereen hele fijne feestdagen en een hele fijne vakantie!!