Groep 7 is eruit gestuurd (met een goede reden)

vrijdag 17 januari 2020

Het is even wennen. Een paar dagen bivakkeren wij in de gemeenschappelijke ruimte. De reden: ons eigen lokaal wordt geschilderd. Bij groep 6 zijn de werkzaamheden zo goed als klaar. En wat ziet het lokaal er super uit. Volgende week kunnen wij ook weer terug en zal groep 8 tijdelijk de gemeenschappelijke ruimte bezetten.

Het nieuwe uiterlijk van groep 6

Nog even en de stage van meester Falco zit erop. Na komende donderdag komt hij dinsdag de 28ste afscheid nemen en zal hij in groep 3 stage gaan lopen. U heeft vast wel gehoord dat hij aardig goed gitaar kan spelen. Hij heeft de kinderen van groep 6 & 7 “The lion sleept tonight” geleerd en bij het Kerstoptreden begeleidde hij de kinderen bij ” Jinglebellrock”.

Zoals u ongetwijfeld heeft gehoord is de eerste aanzet gegeven m.b.t. de spreekbeurten. De kinderen zijn inmiddels allemaal ingedeeld en zullen voor de zomervakantie hun presentatie geven. De komende weken zullen de M7 toetsen worden afgenomen. De toetsen worden gebruikt om het onderwijsaanbod zo goed mogelijk af te stemmen op de onderwijsbehoeften van de groep en de individuele leerlingen. Begin februari zullen de uitkomsten worden meegenomen in de Kind-Ouder-Leerkracht gesprekken.