Cultuurmenu groep 1 t/m 4

vrijdag 22 januari 2016

Cultuurmenu groep 1 t/m 4

De groepen 1 t/m 4 hebben in de week van 18 januari 2 workshops gehad van Markant.
Een workshop ging over “Ongelofelijke herrie”
De leerlingen leerden om geluiden te bedenken bij de (stomme) film van Ongelofelijke Herrie. Ze worden meegenomen in het verhaal en maken passende geluiden en muziek bij de film. Daarnaast zongen ze het superheldenlied van Herman. Ze werden begeleid op de gitaar en leerden bewegingen en een ritmische begeleiding bij het lied.

De tweede workshop, die later deze week was, stond in het teken van fotografie en superhelden.
De kinderen hebben in groepjes de opdracht gekregen om elkaar op de foto te zetten als superheld. Ze kregen per groepje een ipad om de foto’s te maken. Aan het eind van de workshop mochten de kinderen hun mooiste foto uitzoeken. We krijgen binnenkort alle foto’s op cd.
Uiteraard zullen alle kinderen en ouders deze ook te zien krijgen.

De foto’s van deze 2 dagen staan in het fotoalbum op deze website.