Circusvoorstelling van groep 1/2

vrijdag 21 februari 2020

Circusvoorstelling van groep 1/2

Afgelopen woensdag hebben de kinderen van groep 1/2 hun circusacts gepresenteerd.
We hebben de afgelopen weken heel hard geoefend. De directeuren hebben de voorstelling gepresenteerd. We zijn begonnen met de clown act. Vrolijk zwaaiend voorzien van emmer waren het geweldige entertainers! De koorddansers kregen het voor elkaar om met een parapluutje balancerend naar de overkant te lopen. Hier en daar was het echt wel spannend. De jongleurs hebben hun kunsten laten zien met de ringen. Ze maakten de mooiste figuren met hun ringen, ze lieten ze draaien en konden ze ook nog opvangen. De acrobaten hebben hun springkunsten laten zien op de trampoline. Ze zijn begonnen met hun streksprong en vervolgens hebben ze ons verrast met hun spreidsprong. En als topper een koprol!
Wat sierlijk en spannend was dat. De dieren act werd verzorgd door de dompteur. De dieren lieten zien hoe ze door een brandende hoepel konden lopen. Ook lieten de dieren zien hoe ze op hun pootjes konden zitten. De dompteur liet ze zelfs nog een rondje draaien.
Veilig zijn de dieren weer teruggegaan naar hun hok. Aan het eind lieten alle artiesten zichzelf nog even zien, zwaaiend en lachend hebben we de voorstelling beëindigd.
Wat hebben we genoten!

Delen via