Luisterend oor tijdens de corona periode

vrijdag 5 juni 2020

 

 

 

E E N  L U I S T E R E N D  O O R

🍀 Houd jij als ouder in deze bizarre periode van maatregelen tegen het coronavirus thuis alle balletjes hoog: je werk, thuisonderwijs aan je kinderen, je relatie, opvoeden, huishouden, weinig ontspanning voor jezelf en beperkte ruimte en mogelijkheden tot fysiek sociaal contact met vrienden en familie?

🍀 Maak jij je zorgen? Ben je bang voor wat het corona virus voor jou en je omgeving kan betekenen? Heb je al iemand in je omgeving die strijdt tegen corona en kun je er maar beperkt voor deze naaste zijn? Misschien heb je deze angst of zorgen niet, maar ben je vooral snel gestrest of uitgeblust door alle drukte van de dag? Of heb je even geen idee meer wat je met de kinderen aan moet en mis je de ruimte voor jezelf om op te laden?

🍀 Gaat het jou zeker opluchten om je ervaringen van deze tijd te delen? Even lekker je verhaal te kunnen doen. Te ontdekken dat je hier niet alleen in staat. Weer even aandacht voor jezelf hebben en ruimte maken voor jou! Meer dan 100 kindercoaches hebben zich aangesloten bij onderstaand initiatief en bieden jou een luisterend oor (hier zitten geen kosten aan verbonden)! Kijk op de website voor meer informatie en telefoonnummers en bel gerust. We zijn er voor je!

Delen via