introductie leden ouderraad

Marcia Schauw

Mijn naam is Marcia Schauw, moeder van Emiel (groep7) en Michelle (groep5) en ben getrouwd met Dennis.

Ik werk 3 dagen in de marciaweek als ambulant hulpverlener bij Lindenhout, waarbij ik gezinnen begeleid die ingewikkelde opvoedvragen hebben en ben mediator bij(vecht)scheidingen.

Omdat ik graag mijn steentje bij wil dragen aan een fijne schooltijd voor de kinderen van de berg en bos school heb ik me aangesloten bij de ouderraad.

Vanuit zowel mijn enthousiasme en de kennis en kunde vanuit mijn werk hoop ik een positieve bijdrage te kunnen leveren. Ik breng in de ochtend onze kinderen naar school en sta op maandag en vrijdagmiddag aan het hek. Voel je vrij om me aan te spreken.

Ronald Kortkort

Vader van 3 kinderen; Leon, Thijmen en Cathelijne en reeds 20 jaar echtgenoot van Elma. Ik ben ondernemer in hart en nieren en sta voor wat ik zeg. “Een man een man, een woord een woord, no matter what!” past bij mij, zowel zakelijk als privé. Als goede ondernemer moet je een echte vakidioot zijn. Van je hobby je werk maken als het ware en daarbij een bepaald doel voor ogen hebben. Mijn doel was een succesvol en levensvatbaar bedrijf opzetten in de vorm van ons huidige bedrijf. Een bedrijf dat ondertussen is gespecialiseerd in o.a. de productie van warmwater producten (www.hotto.com). Daarnaast zijn wij sinds 2008, als enige in de wereld, producent van 100% loodvrije kranen (kranen die dus geen lood afgeven aan het drinkwater), die wij onder de bedrijfsnaam Zeromix produceren en verkopen. Een mooie combinatie van ondernemerschap en maatschappelijke betrokkenheid.

Om succesvol en vernieuwend te blijven, moet je flink blijven investeren. Voor de Berg en Bosschool is dat niet anders. De oprichting van de Ouderraad is een aanzet hiertoe. Het zal bijdragen tot een betere vertaling van wensen en ideeën van ouders en leerlingen naar de beleidsmakers en operationele leiding van de school. Door mijn ervaring in het bedrijfsleven hoop ik hieraan een positieve bijdrage te kunnen leveren. Samen met Allard zullen we als specifiek onderdeel de sponsorcommissie gaan bemannen. Zitting nemen in de eerste Ouderraad van de Berg en Bosschool is dan ook een waardevolle aanvulling op de dagelijkse en soms stressvolle drukte en zal de maatschappelijke betrokkenheid alleen maar vergroten!

Mocht u mij willen benaderen in het kader van de Ouderraad of wilt u de school ondersteunen middels een sponsoring, dan ben ik bereikbaar via mijn mobiele nummer 06-21877349 of via het emailadres van de ouderraad.

 Larissa Blauw-Louwmanlarissa

Dag, ik ben Larissa Blauw-Louwman, moeder van Storm uit groep 2 en Lara uit groep 8 en al 20 jaar samen met Nico Blauw. Zakelijk gezien hou ik mij bezig als Office en PR Manager bij ons eigen speelgoedbedrijf BOTI Europe BV, wij ontwikkelen en distribueren met veel plezier speelgoed voor kinderen over de hele wereld. Naast mijn werk ben ik volop inzetbaar als vrijwilliger bij activiteiten die mijn kinderen en mijn omgeving aangaan. Ik ben in het bezit

van een enorm enthousiast vermogen om mensen bij elkaar te brengen en te houden. Ik vind het belangrijk dat men lekker in zijn of haar vel zit. Ik ben jaren voorzitter van de EC van school geweest en nu na 2 jaar ‘niets’ doen vind ik het geweldig om de opstart van de Oudercommissie samen met een

aantal andere ouders op ons te nemen. Als er iets is dat u met de

Ouderraad wilt bespreken kunt u mij altijd aanspreken, ik breng en haal de kinderen regelmatig naar en van school.

Paul Laurens

Beste ouders,

paulMijn naam is Paul Laurens, ik ben zelfstandig ondernemer. Samen met mijn vrouw Brenda heb ik twee kinderen die beiden op de Berg en Bosschool zitten: Lola-Louise in groep 3 en Julian in groep 1. We vinden de Berg en Bosschool een fijne school en merken aan onze kinderen dat zij dat ook vinden.

Ik ben lid geworden van de ouderraad omdat ik het belangrijk vind dat zowel ouders als kinderen zich net zo thuis voelen op school als wij. Dat ze later terug kunnen kijken op een fijne en gezellige schooltijd. Ik wil graag mee helpen te behouden wat goed is en te verbeteren wat verbeterd kan worden. Ik denk dat een goed contact tussen ouders en school en ouders onderling belangrijk is, een voorwaarde om ouderparticipatie te bevorderen.

Ik breng meestal op maandag en op woensdag de kinderen naar school en haal ze op maandag en dinsdag op. Meestal heb ik dan wel even tijd om aangesproken te worden mocht u iets willen vragen of bespreken. Uiteraard staat mijn telefoonnummer ook in de klassenlijst.

Monique van der Kolkmonique

Ik ben Monique van der Kolk, moeder van Alexander, 10 jaar, groep 7 en Stephanie 14 jaar (middelbare school). Getrouwd met Tom Lankhorst. Ik ben erg goed in reizen, onderhandelen, netwerken, pragmatisch handelen en heel veel service verlenen. Vandaar dat ik 14 jaar geleden mijn eigen bedrijf ben gestart: Casita Travel; een mooie reisorganisatie gespecialiseerd in fijne vakantiewoningen op bijzondere locaties in Spanje, Portugal en op de Canarische Eilanden.

Behalve hard werken en met mijn medewerkers altijd onze klanten een goede vakantie bezorgen, wil ik ook tijd vrij maken voor de Berg en Bosschool. Onze kinderen hebben het erg naar hun zin (gehad) op deze school. Onze oudste dochter heeft bijvoorbeeld nog steeds veel contact met haar oud-klasgenoten.

Het handhaven van de goede kwaliteit van de Berg en Bosschool en het zorgen van voldoende nieuwe leerlingen vind ik belangrijk. Daar wil ik me graag voor inzetten.

Ik sta nauwelijks nog bij het schoolhek maar ben altijd bereikbaar via e-mail: kolkmon@gmail of via mijn mobiel 06 24 66 57 80. Schroom niet om mij te benaderen met vragen of ideeën.

 

Delen via