Nieuws uit groep 4

vrijdag 6 oktober 2017

Nieuws uit groep 4

De eerste weken van het nieuwe schooljaar zitten er weer op. Dit jaar staat er zowel een juf als een meester voor de klas. Juf Jeannette op de woensdag en donderdagmiddag, Meester Jesper op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Meester Jesper is 4e jaars student en zit op dit moment in de afstudeerfase van de PABO. Hij is bezig met zijn LIO.

De eerste dagen waren wel best wel wennen, maar gelukkig ook wel erg gezellig. Inmiddels zijn we elke dag nu hard aan het werk en leren we veel nieuwe dingen. Zo vertelt Meester Jesper graag verhalen over vroeger en zijn schilders als Rembrandt en Van Gogh al voorbij gekomen. Ook met rekenen, taal en spelling wordt hard gewerkt. Zelfs de eerste toetsen zitten er al op.

Het tutorlezen is ook al van start gegaan en de eerste ervaringen zijn erg leuk te noemen. De leerlingen worden ´s ochtends opgehaald door leerlingen van groep 7 om vervolgens in tweetallen te gaan lezen. Dit gebeurt in de lokalen van groep 4 en groep 7 maar ook op het podium.

We gaan ervoor zorgen dat we met zijn alle een super leuk schooljaar hebben!

Groetjes van Juf Jeannette en Meester Jesper