Nieuws uit groep 6

vrijdag 24 mei 2019

Nieuws uit groep 6
Een paar weken geleden heb ik in groep 6 het stokje van juf Madelon overgenomen en ik kan nu al met zekerheid zeggen dat we het heel leuk hebben met elkaar. Groep 6 is een fijne klas die hard wil werken, maar ook in is voor een geintje. Nu moet ik zeggen dat het geluk had dat wij vrij snel al met z’n allen naar Slagharen mochten, wat natuurlijk het perfecte moment was om te bonden. Ook was er zo’n twee weken gelden het schoolvoetbaltoernooi voor groep 5 en 6. Het ene team van groep 6 heeft daar de poulewinst in de wacht gesleept, het andere team heeft keihard gestreden maar helaas geen beker gewonnen. Toch was iedereen het erover eens dat deze winst voor de hele klas was, wat een mooi voorbeeld is van hoe hecht deze groep kan zijn. In de toekomst staan er nog meer toffe dingen op het programma, zo is er aanstaande woensdag de atletiek dag en zal er in juni nog een beroepen dag plaatsvinden op het Zwitsal-terrein. Natuurlijk komen de schoolreis en de meesters- en juffendag er ook nog aan op mijn dagen (toevallig), dus je kunt gerust zeggen dat ik met mijn neus in de boter ben gevallen. Ik hoop nog een paar gezellige en productieve laatste weken tegemoet te gaan met groep 6 en juf Ashley, zodat we het jaar met mooie resultaten en leuke herinneringen kunnen afsluiten.
Door juf Celeste