Palmpasen groep 1 t/m 3

vrijdag 23 maart 2018

Vrijdagochtend 23 maart hebben we met de groepen 1 t/m 3 de Palmpaasoptocht gelopen.
Woensdag hadden de moeders ons geholpen met het versieren van de stokken, die heel mooi waren geworden. De kinderen konden niet wachten om te kunnen lopen.
Eindelijk was het zover. Vaders, moeders, opa’s en oma’s iedereen was welkom om met ons mee te lopen, gezellig!
We liepen naar de Arendsburght in de hoop dat we de mensen daar konden verblijden met mooie liedjes en onze fleurige stokken. Maar helaas, we zagen niemand. Gelukkig vonden de meeste kinderen het lopen op zich al leuk met als beloning het opeten van het lekkere, verse, broodhaantje.
Mmmm… dat was smullen! De palmpaasstokken hoeven pas na de Pasen weer terug naar school.