Nieuws uit groep 1/2

woensdag 27 september 2017

Nieuws uit groep 1/2

In groep 1/2 staan 2 juffen: Juf Astrid werkt op maandag t/m woensdag en juf Jeannette op donderdag en vrijdag.

We hebben een prachtige, ruime kleuterafdeling met 2 klaslokalen tot onze beschikking.

Daaraan grenzend is meteen het kleuterplein waar de kinderen heerlijk kunnen spelen in een bosrijke omgeving.

Wij vinden het belangrijk dat kinderen fijn kunnen spelen met het speelgoed, maar vooral ook met elkaar.

Daarvoor moeten de kinderen zich veilig kunnen voelen en het is onze taak die veilige omgeving te bieden.

In onze lessen houden we rekening met de ontwikkeling van onze kinderen. Bij de kinderen van groep 1 ligt de nadruk op een plaatsje vinden binnen de groep, het maken van vriendjes en vriendinnetjes.

Maar ook het ontdekken van het materiaal in de klas en het aanleren van verschillende technieken.