groep 1/2A

Groep 1/2 A heeft 2 juffen.
Op maandag, dinsdag en woensdag is Juf Astrid er, op donderdag en vrijdag staat juf Esmee voor de klas.

Voor onze kleutergroepen hebben we 2 prachtige lokalen tot onze beschikking. Ruim en licht. Deze lokalen grenzen aan een mooie ingerichte speelplaats met een ruime zandbak en vaste speeltoestellen als een glijbaan, duikelrekken en een speelhuisje. Op dit speelplein spelen de kleuters en soms de groepen 3 en 4. De andere groepen hebben een eigen veel groter schoolplein en dat is wel zo prettig.

Vanaf 8.20 u. hebben we de inloop, ouders lopen mee naar binnen en mogen samen met hun kind een boekje lezen.
Daarna nemen de ouders afscheid, uitgebreid uitgezwaaid door hun kind. We beginnen dan gezellig in de kring met het benoemen van de dag van de week en dmv. de dagritmekaarten hoe de dagindeling er uit ziet, dit geeft onze kleuters houvast.

Wij werken projectmatig, dwz. we kiezen een onderwerp, bijv, de herfst en dan staan alle activiteiten in het teken van dat onderwerp. Taal- en rekenactiviteiten, muzikale ontwikkeling en creatieve ontwikkeling. Een project duurt gemiddeld 2 tot 3 weken.
Wij spelen vaak met  de kinderen buiten, maar hebben ook de beschikking over een gymlokaal. Al met al een prima schoolomgeving voor de ontwikkeling van uw kind.