groep 1/2A

Groep 1/2 A heeft een meester.

Voor onze kleutergroepen hebben we 2 prachtige lokalen tot onze beschikking. Ruim en licht. Deze lokalen grenzen aan een mooie ingerichte speelplaats met een ruime zandbak en vaste speeltoestellen als een glijbaan, duikelrekken en een speelhuisje. Op dit speelplein spelen de kleuters elke dag.

We beginnen gezellig in de kring met het benoemen van de dag van de week. Door middel van de dagritmekaarten bespreken we hoe de dagindeling er uit ziet, dit geeft onze kleuters houvast.

Wij werken projectmatig, dat wil zeggen, we kiezen een onderwerp, bijvoorbeeld de herfst, en dan staan alle activiteiten in het teken van dat onderwerp. Taal- en rekenactiviteiten, muzikale ontwikkeling en creatieve ontwikkeling. Een project duurt gemiddeld 2 tot 3 weken.
Wij spelen vaak met  de kinderen buiten, maar hebben ook de beschikking over een gymlokaal. Al met al een prima schoolomgeving voor de ontwikkeling van uw kind.